• Mokranjčeva 37, 18000 Niš

Dobrodošli u Freya SPA Apartments

Freya SPA Apartments se nalaze u naselju Palilula, u Mokranjčevoj 37, na samo 1,6 km od centra Niša. Za samo par minuta vožnje naći ćete se u nizu rezidencijalnih kuća i zgrada, na brdu iznad grada, okruženi tišinom i mirom zelenila, bez saobraćajne buke, sa pogledom koji oduzima dah.
Naše luksuzno uređene i potpuno nove sobe ispuniće sve kriterijume udobnog, modernog, funkcionalnog smeštaja. Svaka je drugačijeg rasporeda i dizajna enterijera, sa detaljima koji će Vaš boravak učiniti udobnijim i prijatnijim, od kamina do đakuzi kade, prostranih kupatila do fantastičnih pogleda sa terasa na grad u kotlini.

...

Naš SPA & Wellness centar predstavlja savršeno mesto za relaksaciju uma i negu tela. Centar ima profesionalno i ljubazno osoblje, prijatnu kombinaciju boja i luksuzno uređen enterijer, osmišljen da od prvog trenutka stvori ambijent koji zadovoljava sve vaše zahteve i potrebe.
SPA centar sadrži bazen na otvorenom, đakuzi, parno kupatilo, slanu sobu, finsku saunu, tepidarijume, tropski tuš. Pored wellness usluga, SPA centar takođe nudi mnogobrojne vrste masaža koje rade naši iskusni terapeuti, specijalne tretmane za telo i sve što možete zamisliti da vam boravak bude što prijatniji.
Iz SPA ponude izdvajamo veliki asortiman PAKETA ZA DVOJE koji podrazumevaju različite kombinacije masaža, SPA tretmana i korišćenje bazena. U sklopu SPA centra postoji mini caffe club gde se možete opustiti uz dobru kafu ili piće po želji.
Freya SPA Apartments sadrži sedam ultra modernih soba od kojih dve sobe na poslednjem spratu daju izgled Family apartmana. Naše sobe su podeljene prema tipu i na raspolaganju su vam: 2 Lux, 3 DeLux, 1 Exclusive soba, 1 Exclusive studio kao i 1 Family room. Svaka naša smeštajna jedinica poseduje Smart TV, besplatan wi-fi, klima uređaj i mini bar. Objekat ima besplatan parking nadgledan video kamerama 24h.

Freya SPA apartments

Naša ponuda smeštaja

freya
service-icon

SOBA 1

1|2 Deluxe dvokrevetna soba

SAZNAJ VIŠE
freya
service-icon

SOBA 2

1|2 Deluxe dvokrevetna soba

SAZNAJ VIŠE
freya
service-icon

SOBA 3

1|2 Luxe dvokrevetna soba

SAZNAJ VIŠE
freya
service-icon

SOBA 4

1|4 Deluxe dvokrevetna soba

SAZNAJ VIŠE
freya
service-icon

SOBA 5

1|4 Exclusive dvokrevetna soba - HK2

SAZNAJ VIŠE
freya
service-icon

SOBA 6

1|2 Luxe dvokrevetna soba

SAZNAJ VIŠE
freya
service-icon

STUDIO 7

1|4 Exclusive dvokrevetni studio - HK1

SAZNAJ VIŠE
freya
service-icon

STUDIO 8 - Family Room

1|6 - Freya soba 6 i Freya studio 7

SAZNAJ VIŠE
freya

pratite nas

@freya_spa_centar

Prošetaj i upoznaj se sa Freya SPA & Apartmans centrom