• Mokranjčeva 37, 18000 Niš

O nama

Freya SPA & Apartments

Freya SPA Apartments se nalaze u naselju Palilula, u Mokranjčevoj 37, na samo 1,6 km od centra Niša.
Za samo par minuta vožnje naći ćete se u nizu rezidencijalnih kuća i zgrada, na brdu iznad grada, okruženi tišinom i mirom zelenila, bez saobraćajne buke, sa pogledom koji oduzima dah.
Kako samo ime kaže, naš objekat sadrži SPA i Wellness centar, kao i moderno opremljene sobe. Naše luksuzno uređene i potpuno nove sobe ispuniće sve kriterijume udobnog, modernog, funkcionalnog smeštaja. Svaka je drugačijeg rasporeda i dizajna enterijera, sa detaljima koji će Vaš boravak učiniti udobnijim i prijatnijim, od kamina do đakuzi kade, prostranih kupatila do fantastičnih pogleda sa terasa na grad u kotlini.

Naš SPA & Wellness centar predstavlja savršeno mesto za relaksaciju uma i negu tela. Centar ima profesionalno i ljubazno osoblje, prijatnu kombinaciju boja i luksuzno uređen enterijer, osmišljen da od prvog trenutka stvori ambijent koji zadovoljava sve vaše zahteve i potrebe. SPA centar sadrži bazen na otvorenom, đakuzi, parno kupatilo, slanu sobu, finsku saunu, tepidarijume, tropski tuš. Pored wellness usluga, SPA centar takođe nudi mnogobrojne vrste masaža koje rade naši iskusni terapeuti, specijalne tretmane za telo i sve što možete zamisliti da vam boravak bude što prijatniji.

Freya Tim

Freya SPA centar

Iz SPA ponude izdvajamo

veliki asortiman PAKETA ZA DVOJE koji podrazumevaju različite kombinacije masaža, SPA tretmana i korišćenje bazena. U sklopu SPA centra postoji mini caffe club gde se možete opustiti uz dobru kafu ili piće po želji. Freya SPA Apartments sadrži sedam ultra modernih soba od kojih dve sobe na poslednjem spratu daju izgled Family apartmana. Naše sobe su podeljene prema tipu i na raspolaganju su vam: 2 Lux, 3 DeLux, 1 Exclusive soba, 1 Exclusive studio kao i 1 Family room. Svaka naša smeštajna jedinica poseduje Smart TV, besplatan wi-fi, klima uređaj i mini bar. Objekat ima besplatan parking nadgledan video kamerama 24h.

Naš Tim

team-img

Aleksandar Pavlović

Direktor Freya Spa & Apartments

team-img

Srđan Pavlović

Konsultant Freya Spa & Apartments

team-img

Miloš Veljković

Menadžer Freya Spa & Apartments

team-img

Ivana Nikolić

Fizioterapeut Freya Spa & Apartments

Oblasti kojima je posvećena su: antistres masaža, relax masaža, sportska masaža, terapeutska masaža, anticelulit masaža i masaže lica, stopala i šaka.

team-img

Uroš Todorović

Viši strukovni fizioterapeut Freya Spa & Apartments

Oblasti kojima je posvećen su: pre svega terapeutske i sportske masaže, a masaže kojima je posebno posvećen su: terapeutske masaže sa manipulativnim tehnikama.

team-img

Mirjana Baltezarević

Maser Freya Spa & Apartments

Oblasti kojima je posvećena su: antistres masaža, relax masaža, terapeutske masaža, masaže lica, stopala I šaka.

team-img

Milena Živković

Recepcioner Freya Spa & Apartments

team-img

Milosavljević Radovan

Konobar Freya Spa & Apartments

team-img

Bogdanović Lazar

Konobar Freya Spa & Apartments

Freya SPA centar

Opustite se
i uživajte

...

SAZNAJ VIŠE

pratite nas

@freya_spa_centar

Prošetaj i upoznaj se sa Freya SPA & Apartmans centrom